Inici > Denúncia > Ajuda a una malalta amb Sensibilitat Química Múltiple: Perilla la seva vida (22-12-2010)

Ajuda a una malalta amb Sensibilitat Química Múltiple: Perilla la seva vida (22-12-2010)

8/12/2013

Massa malalts per SQM viuen reclosos, abandonats, sense tractaments per la desídia governamental i sense reconeixement social al voltant d'aquesta malaltia.

jenny.jpg

La situació de la Jenny, jove afectada, és extrema. El seu cas ens fa reclamar la ATENCIÓ a la premsa.

Amb 27 anys, la Jenny i la seva mare viuen una situació insostenible per la gairebé certesa d'un desenllaç fatal.

La Jenny viu reclosa sense més ajuda que la de la seva mare a qui només pot tractar si està absolutament lliure de tòxics, perfums o lliure fins i tot de olor de menjar.

La Jenny va haver de tornar dels EUA, perquè ja no es podia pagar el seu tractament i molt menys un habitatge. La seva tornada a Espanya va ser molt dramàtica i la seva família arruïnada només ha pogut atendre les seves necessitats mínimes. El sistema nacional de salut ignora aquests malalts ja que en hospitals necessiten de sales adequades, atenció personalitzada i tot un entramat que aquestes instal.lacions no estan disposades a assumir, negant la malaltia i negant una atenció digna per la seva malaltia i per al seu problema familiar.

La mare de la Jenny és perceptora d'una prestació de l'INEM que s'acabarà el gener pròxim i el seu futur pel que fa a sosteniment és molt greu si els serveis socials no atenen aquest cas, ni la sanitat proporciona una cobertura especialitzada per a la seva malaltia.

Com Associació iniciem una campanya - no només de conscienciació - sinó que intentem demanar ajuda per al seu cas esperant que algú accedeixi a posar a la seva disposició un avió especial i sufragar les despeses generades per la seva malaltia.

El cas de la Jenny no pot esperar ja que, tant el Ministeri de Sanitat, com a equips mèdics no volen fer-se ressò de la seva problemàtica negant sistemàticament amb el seu silenci qualsevol ajuda que tregui a aquesta noia d'una mort segura i en breu.

La resposta del Ministeri ha estat escassa i sense solucions. Per això com a Plataforma Nacional i com a Associació emprenem una campanya per recaptar fons a favor de Jenny.

 

Us demanem una petita aportació al compte del Banc de Central Hispano (BSCH) 0049 5356 44 2195656705, posant com a concepte donació o APORTACIÓ.


La Plataforma emprèn aquesta campanya en la seguretat que la vostra Solidaritat podrà pal.liar en alguna cosa els estralls de la malaltia per a compra d'aliments ecològics, tractaments o transport adequat als EUA. Sufragar un habitatge lliure de tòxics en qualsevol lloc d'Espanya, compra de materials adequats per a la seva malaltia etc.

Estem convençudes en ajudar a aquesta família i volem comprovar els resultats que faran viure a Jenny amb la nostra aportació.

En aquesta campanya la Plataforma denega, per exprés acord, rebre cap aportació per a l'Associació.

Per la nostra part vam iniciar la campanya on el 15 de desembre recaptar fons a l'Hospital de Sant Rafael de Madrid. Us esperem i us preguem difusió i ajuda per a això. Una abraçada solidari per a tots els companys.

La Junta Directiva de la Plataforma Nacional per a la FM, SFC, SQM, reivindicació de drets.

Comentarios

Lloc web creat el 02-05-2010
per
Eugènia Carbonell Gonell 
© 2014

Llicència de Creative Commons

La imatge i el contingut de La Llàntia de la Gènia estan subjectes a una llicència de Reconeixement-No Comercial-Sense Obres Derivades 3.0 Espanya de Creative Commons

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos